Dependenta de Facebook

Am dat peste urmatorul articol How To Quit Facebook Without Experiencing Withdrawal. Pe scurt articolul face referire la experimentul unui profesor din China care si-a pus studentii sa stea departe de Facebook in felul urmator: o grupa de studenti nu va folosi nici Facebook nici alta retea de socializare pe timpul experimentului iar cealalta grupa de stundeti poate folosi orice alta retea de socializare.

Idea din jurul experimentului suna cam asa: sa renunti la Facebook este greu daca nu folosesti o alta retea de socializare sau dupa cum spun comentariile de la articol renunti mai usor la un drog folosind un alt drog.

Facebook mai este considerata o retea care aduce pierderi financiare companiilor dar in acelasi timp isi `vinde` utilizatorii prin schimbarile de terms and conditions pe care le face constant.

Intrebarea mea suna cam asa: Cat de des folositi Facebook sau orice alta retea de socializare si cat de greu v-ar fi sa renuntat la ea macar pentru o perioada?

Advertisements

One thought on “Dependenta de Facebook

  1. Intrebarea corecta cred ca e, cat de intens comunici, pentru ca e suficient sa iti vezi prietenii ce poze au, si stii despre ei, nu trebuie sa ii mai intrebi ce au mai facut. In afara de socializare mai sunt si alte parti interesante cu fb – te poate tine la curent cu noutatile din domeniille de interes

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s