De ce barbatii nu inteleg femeile

O intrebare care nu are un raspuns clar si bine definit si nici nu cred ca il va avea.

Femeile sunt considerate a fi fiinte complicate si greu de inteles din varii motive dar tind sa nu fiu de acord cu acesta chestie.

Femeile pot fi intelese cu un minim de efort din partea barbatilor. Daca este sa vorbim despre cine intelege mai bine si din ce motiv as putea sa spune ca si femeile pot a avea replica cu barbatii sunt greu de inteles. De ce? Pentru ca la fel ca si femeile au toane, chiar daca nu recunosca asta, sunt mofturosi, de cele mai multe ori dar imaginea de macho man nu ii lasa sa se exteriorizeze cum ar trebui. Se razgandesc de multe ori si poate mai des decat femeile.

Exemplele ar putea continua dar cred ca ati inteles unde vreau sa ajung….

Societatea a plasat femeia intr-o pozitie de enigma sociala caruia trebuie sa ii faci pe plac pentru ca altfel ii rau. Gresit!

Nu cred ca femeia moderna, cea a zilelor noastre, este atat de superficiala, un copil mofturos care daca nu primeste ce vrea tipa in magazin si te face de rusine.

Daca barbatii ar invata sa asculte si ar sta mai bine la capitolul atentie ar deveni mai buni la capitolul `intelegerea femeii`. Daca ar tine minte lucrurile marunte care sunt rugati sa le faca si sa NU le uite viata lor ar fi mai usoara.

Voi ce ziceti?

PS: nu toate femeile sunt innebunite dupa ciocolata sau shopping si nu toate sunt materialiste…

Advertisements

6 thoughts on “De ce barbatii nu inteleg femeile

 1. Complicate sunt ambele sexe 🙂 …. greu de descifrat, opusurile se atrag, iar fiecare vrea sa se vada pe sine insasi in celalalt – asa se zice in unele studii pshihologie 🙂

  Like

 2. Interesanta abordare, dar de ce crezi ca femeile ar fi atat de complicate?
  Eu nu sunt de aceeasi parere.
  Cred ca intelegerea faptului ca toti suntem asemenea, in plan spiritual, si am renunta la pseudoinchipuirile asupra faptuui ce grozavi suntem noi barbatii, relatiile ar lua intorsatura cuvenita. Sau nu ti-am inteles punctul de vedere?
  Totul este sa privesti din unghiul corect.
  Onu

  Like

  1. Parerea mea ii ca femeile nu sunt complicate doar ca etichetarea sociala isi face treaba mult prea bine…
   Barbati sau femei toti avem cate o cheita ascunsa care trebuie descoperita de catre cei din jur pt a fi intelesi, cel putin asa vad eu lucrurile.
   Devenim complicati si greu de intelesi in ochii celorlalti in momentul in care tot procesul de cunoastere este superficial

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s