Perioada gresita

De multe ori am impresia ca m-am nascut intr-o perioada de timp gresita…

Ma uit in jurul meu si nu inteleg de ce nu s-au pastrat anumite lucruri din trecut cum ar fi muzica de calitate si nu bla bla-urile pe care le avem azi, mai ales in Romania. De multe ori intru pe youtube pentru a gasi o melodie care sa se potrivesca cu starea mea in timp ce lucrez cate ceva dar din pacate nu prea gasesc melodii cu un mesaj frumos la „artistii” nostri autohtoni.

Chiar nu mai investeste nimeni sentimente in textele melodiilor? Totul trebuie sa fie cat mai stupid si comercial si daca se poate cat mai aproape de pornografie ca sa se vanda bine….

Da, sexul vinde, de acord! DAR mai sunt si alte modalitati de a te face cunoscut, de a face profitu ala dupa care tanjeste toata lumea…

O intrebare banala precum cea cu „ce muzica asculti?” imi da batai de cap pentru ca tre sa explic oamenilor de ce la varsta mea ascult melodii de pe vremea lu bunica, cum spun multi. Trebuie sa explic multora de ce formatii vechi care atingeau apogeu in anii 70-80-90 sunt mai pe placul meu decat pipitele si mascaricii pe care ii avem astazi.

Prefer muzica straina, nu made in Romania, pentru ca are ceva real in ea.

Nu ma intelegeti gresit, ascult si melodii de „moment” dar trebuie sa fie bune, sa aiba un mesaj cat de mic o fi el si sa simt eu ca exista un efort minim depus pentru realizarea lor. Sa apesi aiurea pe butoane pana iti iasa ceva care da „bine” la auz si sa deschizi dictionarul random poate oricine…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s