Cum sa te simti inutil la birou in x pasi simpli…

Sa te simti inutil la birou, aparent nu este asa de greu mai ales daca te-ai angajat la o firma care ti-a promis paradisul.

Pentru ca sunt genul de persoana care simte nevoia sa faca ceva si sa nu stea degeaba, am ajuns sa am o dilema in cele 8 ore pe care le petrec la birou. Care e dilema mea?

Pai treaba sta cam asa: in primul rand avem nevoie de un absolvent care nu a trecut prin facultate fara sa faca nimic si care s-a obisnuit sa fie util cat de cat. Al doilea ingredient este o firma cu promisiuni mari.

Bun pana aici indeplinim conditiile

Pasul urmator este acesta: absolventul nostru se zbate pentru un job (pentru ca in Romania nu te angajeaza oricine doar pentru ca sti tu sa faci ceva…nu nu…trebuie sa sti sa le faci pe toate si pe bani putini daca se poate)  pana se gaseste firma dispusa sa ofere o sansa unui proaspat absolvent. Bun…pana aici nimic complicat ba mai mult pare un caz fericit pentru ca nu avem un +1 la lista de someri…

Pam pam…

Se merge la interviu, se discuta despre ce si cum stau lucrurile….aici nu ii chiar asa usor pentru ca absolventu(viitor angajat) trebuie speriat un pic si ii se atrage atentia ca este mult de munca si ca o sa aiba multe de invatat si vise si promisiuni si Raiu pe Pamant…

Bun….

Eroul nostru pare incantat si accepta postul asta care pare a fi un stres continuu si va trebui sa puna osu la treaba.

Veselia incepe cand ajungi la birou in prima ta zi si nu te baga nimeni in seama si zici `ok, e prima zi e normal` dar ce te faci cand trec luni de zile si tot in biroul tau esti fara sa te bage nimeni in seama. Ideile prezentate nu sunt ok, feedback de unde ca nu este timp pentru asa ceva, ai o idee tine-o pentru mai incolo ca acum nu este timp si uite asa ajungi sa iti gasesti alte ocupatii decat ar trebui sa ai in mod normal in cele 8 ore petrecute la birou.

Pam pam treaba merge bine in Romanica noastra mai ales cand stai degeaba

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s