Cum sa (nu) te intelegi cu functionaru de la banca

Pentru ca in ultima vreme ma lasa memoria, nu stiu din ce motiv dar nu asta ii important, si pentru ca nu am mai folosit cardul de ceva vreme am ajuns in faimoasa situatie de a-mi uita codul PIN.

Pentru ca regula spune ca daca introduci codul PIN gresit de 3 ori cardul iti este retinut de ATM, eroul nostru a ramas fara card.

Toate bune si frumoase ca doar motiv de panica nu avem…

Sunam frumusel la banca si le explicam situatia de sambata cu mentiunea ca nu pot ajunge in timpu programului la banca pentru ca lucrez in alt oras moment in care functionarul nostru se blocheaza…(nu cred ca avea raspunsul la intrebare scris si sa gandesti este greu)

Intrebam frumusel daca se poate primi cardu la alta banca (adica in orasul unde lucrez) si mi se raspunde afirmativ…(dam o mana de ajutor ca doar nu il lasam sa caute in stiva de intrebari si raspunsuri des intalnite)

Bun, pana aici toate bune si frumoase fara probleme si chestii complicate doar un drum pana la banca si niste hartii de completat, ca doar asa ii in Romania…

Problema apare cand eroul nostru indrazneste sa intrebe cum isi poate afla PIN-ul sau ce poate face in situatia in care PIN-ul a fost sters definitiv din memorie…ei, bine raspunsul suna cam asa:`faceti un efort de memorie`…say what??? `poate il aveti pe o hartie undeva scris sau poate o sa vi-l amintiti`…really???

ok, respira adanc si nu urla la idiot ca nu are rost….

Dupa momentul lui de ironie sau prostie, inca nu ma pot decide, imi da un raspuns util:`faceti cerere de remitere a codului PIN`.

Pe scurt, a uita e omeneste dar sa fi un complet idiot in timpul programului de lucru nu prea e decat daca te afli in Romanica noastra draga.

Advertisements

One thought on “Cum sa (nu) te intelegi cu functionaru de la banca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s