Ce faci fara internet?

Ti-ai pus vreodata intrebarea `Ce pot face fara internet?` ? Multi o sa spuneti ca aveti multe de facut fara internet si ca nu ii o chestie fara de care nu puteti trai…. Ei bine imi permit sa rad putin…de ce? pai treaba ii simpla si sta cam asa:

care este primul lucru pe care il faci dimineata? probabil citesti presa sau asculti radio, multi dintre voi faceti acest lucru online pentru ca este mai rapid si mai comod.

ce faci in timpul zilei cand te plictisesti? arunci un ochi pe facebook sa vezi ce iti mai fac prietenii, mai verifici un email sa vezi cum mai stau lucrurile si pe acolo, mai dai un search pe youtube…

ei bine, o sa imi ziceti ca puteti gasi inlocuitor la toata povestea asta…de acord cu voi, alternative sunt dar problema se pune altfel `mai stim care sunt alternativele si cum sa le folosim?`

Cei care lucreaza la birou si nu numai au nevoie de internet mai mult decat restu….de ce? pai ia ganditi-va ce se intampla intr-o zi la birou fara internet….nu mare lucru pentru ca emailul nu il poti folosi, telefonu nu este atat de util mai ales daca te lovesti de fusul orar, scrisori nu mai trimite nimeni pentru ca nu sunt suficient de rapide….

Sa nu mai vorbesc de magazinele online care fara internet sunt moarte….

Deci voi ce ati face fara internet?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s