Scrisoare pentru mamele speciale, adica alea care au baieti

Dragi mame de baieti,

Stiu ca sunteti mandre de puiutul vostru dar am cateva obiectii in ceea ce priveste educatia pe care le-o dati si rezultatul pe care il obtineti. Ele suna cam asa:

1. Poate ca vi se pare normal sa il faceti toate mofturile si sa adunati dupa el la orice pas dar nu uitati ca inca e valabila zicala `cum il cresti asa il ai` si nu vad de ce viitoarea ta nora sa aiba rol de servitoare in casa pentru ca mandrul tau baiat nu stie sa arunce o hartie la gunoi.

2. Nu ii urcati pe un nor ca s-ar putea sa ii doara atunci cand descopera ca nici o femeie de pe planeta asta nu ii va tine in puf la fel ca voi.

3. Daca vreti sa aiba propria lui familie lasati-i sa invete sa se descurce in viata fara sa se ascunda dupa fusta voastra.

4. `Las ca face mama` este o replica care trebuie sa dispara automat din vocabular, mai ales daca puiutul este casatorit sau pe punctul de a se casatori.

5. Nu mai dati vina pe nora pentru orice chestiuta doar pentru ca nu sunteti in stare sa recunoasteti ca ati crescut un razgaiat care nu este in stare sa treaca strada fara indicatii.

6. Daca va face placere sa aveti rol de servitoare si nu de mama s-ar putea sa aveti acest rol toata viata si sa fiti tare dezamagite atunci cand puiutul vostru nu va face nepotei PENTRU CA NU A GASIT FATA CARE SA FIE LA FEL CA MAMA.

Semnat,

O fata oarecare de pe planeta asta!

PS: Lista nu este incheiata oricine poate aduce completari (chiar va incurajez sa o faceti).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s