Fast and Furious

Un week-end ploios se potriveste perfect cu un maraton de filme.

Dupa toata zarva creata de Fast and Furious 7 am zis sa fiu si eu in trend cu lumea si sa vad de ce atata extaz si nebunie pentru filmele astea, asa ca uite ce am descopeit eu…

Desi toata lumea mi-a prezentat filmele ca fiind super tari si cu masini si curse si pfff ce motoare, nu am auzit pe nimeni sa imi spuna povestea din spatele personajelor ( motiv pentru care de-a lungul anilor am tot evitat sa vad filmele).

The Fast and the Furious aparut in 2000 mi-a captat atentia rapid, mi-a placut povestea si cum se leaga o prietenie intre un politist si un infractor, povestea de dragoste devine mai interesanta in celelalte filme din serie. Adica sa iti risti cariera pentru un infractor trebuie sa fie dragoste la prima vedere :D.

2 fast 2 furious aparut in 2003, na ca sa vezi cum se schimba soarta, politistu devine infractor si vechi prietenii revin in peisaj. Imi place, urmaresc povestea cu atentie desi ma asteptam sa apara si Mia si Dom. Adica unde lasi povestea de dragoste si prietenul pentru care ai riscat totul? Dar poveste este interesanta si asa, droguri, bani, infractori, curse cu masini, happy end…

The Fast and The Furious: Tokyo Drift aparut in 2006 nu mi-a placut. Actorii nu au haz, nu ma atrage dar totusi l-am vazut pana la final pentru ca nu am vrut sa renunt si speram ca devine interesant dar nu a fost asa. Plus ca nu am inteles de ce Han moare in filmul asta dar in urmatoarele traieste. Mi se pare ca filmul asta chiar nu isi are locul in seria fast and furious pentru ca nu gasesc legatura intre el si restu.

Fast&Furious din 2009 am revenit pe drumul care trebuie, Brian si Dom sunt din nou in peisaj si dau viata unei povesti interesante si captivante. FBI, infractori si 2 prieteni care lucreaza bine in echipa desi sunt, din nou, in tabere diferite. Infractorul ajunge dupa gratii pentru ca cei doi sunt dispusi sa incalce orice regula pentru a-l prinde. Dom ajunge in fata judecatorului pentru ca nu mai vrea sa fuga desi Brian ii da, din nou, sansa de a fugi. Mia si Brian raman impreuna dar finalul filmului nu este cel la care te-ai astepta. Adica nu poti crede ca Brian o sa isi lase prietenul sa faca inchisoare pe viata, nu?

Fast Five aparut in 2011 mi-a placut cel mai mult. Lovitura de gratie data celui mai mare nenorocit  mafiot din Rio de Janeiro care mai are si politia la degetul mic este o adevarata arta. Povestea de dragoste are ceva special, un bebe 😡 iar gasca scapa de inchisoare din nou cu cateva milioane de dolari in buzunare.

Si cam pe aici se termina experienta mea cu Fast and Furious, week-endu nu este chiar asa de lung dar ma bucur ca i-am cunoscut pe Brian, Dom si Mia.

sursa foto

O sa revin cu alte pareri dupa ce o sa vad fast and furious 6 si 7 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s