QuickMobile si ProfitShare

De ce statul pe internet nu mai este doar o pierdere de timp? Pentru ca marile companii si branduri au realizat, de ceva vreme, ca isi pot rotunji profitul dar si numarul de clienti cu ajutorul internetului, adica folosindu-se de marketingul afiliat.

ProfitShare este una dintre platformele de marketing afiliat care aduna sub umbrela sa o diversitate destul de mare de companii iar QuickMobile este cel mai nou motiv de lauda pentru ProfitShare.

Probabil ca va intrebati `de ce ar fi asta un motiv de lauda? ce mai conteaza un nume in plus intr-un portofoliu?`. Pai este un motiv de lauda pentru ca Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium iar in momentul de fata  QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Nu stiu voua cum vi se pare noul parteneriat, QuickMobile si ProfitShare, dar mie imi suna bine iar portofelul parca zambeste numa cand ii citesc comisioanele oferite 🙂

PS: Mai mult detalii despre parteneriat gasiti AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s