Ziua proasta se cunoaste de dimineata

Cum iti dai seama ca ai o zi proasta? E simplu, simti.

Esti agitat si ai emotii pentru ca sti ca nimic bun nu se va intampla in ziua respectiva.

Ziua mea proasta a fost ieri doar ca a inceput de sambata seara. Da suna ciudat, stiu.

Hai sa va explic de ce ziua mea de ieri a inceput cu stangu inca de sambata seara.

Sambata seara masinuta mea s-a hotarat sa imi faca o surpriza si pentru ca nu stie ca a trecut Craciunu, a decis sa nu isi mai stinga toti martorii din bord si sa il lasi tocmai pe ala de la motor aprins. Palpitant nu? Ia un martor frumos cadou de weekend.

Si pentru ca vorbim despre mine si pentru ca Murphy is my friend, evident ca beculetu cu pricina s-a aprins intr-un weekend la care se adauga una bucata sarbatoare cu zi de luni libera. Na ia mecanic daca ai de unde…

Ieri am dus masina la mecanic si tadammmm 750 lei. Multumesc sunteti foarte glumet, dar acum pe bune ceva mai ieftin nu aveti?

Pleci de la service cu speranta ca omu isi va da silinta si va cauta o varianta mai ieftina pentru ati repara masina care merge doar ca are un consum mai ridicat din cauza piesei minune si ajungi acasa, in cazul meu inapoi in firma unde am si apartamentul. Pentru ca rufele murdare nu se spala singure am zis hai totusi sa dau o fuga pana la spalatorie unde se gasesc masinile de spalat. Evident!

Murphy este din nou cu mine si rade intr-un colt atunci cand eu aleg, fara sa imi dau seama, tocmai masina de spalat care s-a stricat saptamana trecuta (as zice eu). Porneste masina, trace apa, invarte hainele, plec linistita in apartament. Ma intorc dupa o ora si ce sa vezi masina nu scoate apa afara. Mirific, nu? Ce sa si faci? Deschizi usa, speri ca apa sa curga in galeata cat mai mult posibil dupa care te apuci sa cureti apa de pe jos.

Ajungi acasa dupa draci si sfinti coborati si iti dai seama ca intre hainele colorate ai bagat si una alba care, evident, numa alba nu mai este.

Murphy lasa-ma in pace!!!!

photo: google.com

Advertisements

5 thoughts on “Ziua proasta se cunoaste de dimineata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s