Schimbari

Te-ai oprit vreodata sa analizezi cat de repede ti se schimba viata?

Cati dintre noi se gandesc macar 5 minute ce a insemnat ziua ce tocmai a trecut pentru viata lor si cursul spre care acesta se indrepta?

Te trezesti dimineata si ai impresia ca azi este doar o alta zi, ca nimic diferit nu se va intampla azi dar la sfarsitul zile constati cu surprindere ca totusi “AZI”este ziua aceea care iti da totul peste cap intr-un sens bun sau rau – este un drum cu dublu sens.

Pentru mine “AZI”are un sens pozitiv de cateva luni buni. Acum cateva luni de zile acel “AZI” mi-a adus schimbarea pe care o asteptam sa ma scoata din starea de dezamagire si nemultumire de sine pe care o aveam. Acel “AZI” se repeta aproape zilnic.

In fiecare zi descopar lucruri care imi schimba cursul vietii. Intersectii pline de decizii favorabile dezvoltarii mele si aprecieri din partea oameniilor noi din jurul meu.

Este incredibil cat de mult iti poate schimba starea de spirit o apreciere din partea unui om care o spune din suflet. Un simplu “consider ca poti mai mult si pentru asta vreau sa te ajut sa faci mai mult” iti schimba modul in care te vezi.

Mi-as dori sa includ in comportamentul meu incurajarile. Sa le spun mai des celor din jurul meu cat de mult valoreaza ei si cat de multe lucruri pot realiza fie ca sunt constienti de acest lucru sau nu.

Va incurajez si pe voi sa le spuneti celor din jurul vostru vorbe incurajatoare. Sa incercati sa eliminati barierele emotionale si sa realizati cat de mult puteti ajuta pe cineva cu niste simple cuvinte.

 

Advertisements

One thought on “Schimbari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s