Desenele sufletului meu

Sunt un copil cu exterior de adult. Imi amintesc cu drag primul meu contact cu lumea cinematografica si cu animatiile. Eram un pitic de gradinita care a pornit intr-o aventura alaturi de colegii de grupa si cu Doamna Educatoare in locul ghidului.

Am pornit cu emotii spre primul film de cinema. Am pasit in sala enorma unde un ecran mare mi-a luminat chipul si sufletul. Incepea filmul…Era Lady and the Trump.

Primul meu film, primea mea animatie, primul contact cu panza magica care aducea o alta lume la viata…Imi amintesc cum urmarea cu ochii mari si pasiune aventura celor doi catei indragostiti si scena epica in care mancau paste.

O alta experienta avea sa imi hraneasca mai tarziu pasiunea si dragostea pentru desene si animatii. Experienta televiziunii. Experienta care mi-a adus animatii precum 101 Dalmatieni, Familia Flinstone, Tom&Jerry, Tweety, Bugs Buny, Looney Tunes, etc.

Chiar daca timpul a trecut si numarul meu magic a trecut de 20 pasiunea si dragostea pentru animatii nu a trecut. Inca ma uit cu placere si entuziasm la animatii si desene iar copilului din mine ii sare inima de bucurie.

Up(2009) mi se pare o poveste inspirata si frumoasa. Dragostea adevarata si spiritul de aventura care nu moare niciodata au dat viata unei lumi in care ai vrea sa te teleportezi.

Ultima animatie care am vazut-o a fost Hotel Transilvania. O animatie amuzanta despre fiorosul Dracula care isi face griji pentru fetita lui.

Smurf este povestea pe care o urmaresc mereu cu placere si traiesc aventurile piticilor albastrii de fiecare data cand dau play la film.smurfs-300x169

Dependenta de animatie imi este intretinuta de EmpireFilm unde gasesc animatiile in format DVD. Il au chiar si pe Little Stuard. Cum cine este Little Stuard? Soricelul acela simpatic care este adoptat de o familie de oameni. Va las o poza cu simpaticutul acesta.

StuartLittle-300x169.jpg

Voua ce animatii v-au ramas in suflet?

 

Acest articol este scris din suflet si va participa la SuperSpring Blog 2016!

 

 

 

Advertisements

One thought on “Desenele sufletului meu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s