Mecanismul uman

Emotiile prin care trecem in fiecare zi creaza in interiorul nostru un vulcan cu termen limita.

Incurajarea obisnuita prin care treci in fiecare dimineata pentru a te motiva sa te ridici din pat la acea ora imposibila cand somnul iti este mai dulce.

Si te ridici din pat iar intr-un mod mecanic te pregatesti pentru job, adica pentru cele 8 ore in care lucrezi pentru a castiga bani ca sa te relaxezi….Nu prea are logica, asa-i?

8 ore in care te stresezi, enervezi, razi, te consumi in sinea ta, obosesti si incerci sa dai tot ce ai mai bun pentru a ajuta la indeplinirea viselor cuiva.

Dupa cele 8 ore ajungi acasa cu gandul de a face ceva pentru tine si sufletul tau dar constati ca atunci cand usa se inchide in spatele tau te cuprinde o senzatie de oboseala iar motivatia si dorinta de a face ceva, orice, dispare.

Te pierzi in restul orelor ramase si constati ca este seara, tarziu, iar maine este o noua zi in care iei lucrurile de la capat si speri ca vei gasi energia necesara de a face ceea ce iti doresti dupa cele 8 ore pline.

Te minti…zilnic, ca va fi mai bine dar constati ca acumulezi tensiune in acel vulcan interior care va exploda intr-o zi. Ti se face frica cand te gandesti la ziua cand vulcanul tau va erupe pentru ca sti ca ai ramas fara putere si energie si ca ai un suflet obosit lipsit de motivatie.

Doamne cat de greu isi revine sufletul obosit….

Este greu sa iti gasesti motivatia si puterea de a face lucrurile sa mearga atunci cand sufletul tau suspina si se simte amortit de la oboseala care il copleseste.

Este greu….dar nu si imposibil!

Photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s