Oportunitati

Oportunitati zilnice, mari sau mici nu prea conteaza, ne schimba viata. Ne pun in fata unei rascruci de drumuri iar noi trebuie sa alegem in ce parte alegem sa mergem…

Nu este usor sa iei decizii mai ales daca au impact mare asupra ta. Nu este usor sa spui ”da!” unei oportunitati care iti va schimba prezentul si viitorul definitiv.

Mereu m-am intrebat ce alegeri am facut in trecut de am ajuns in prezent. Unele au fost bune dar altele nu… Am evitat mereu sa regret deciziile pe care le-am luat la un moment dat in timp pentru ca stiu ca la acel moment mi s-a parut alegerea cea mai corecta si potrivita pentru mine.

Azi ma aflu din nou in fata unei decizii importante. Decizia de a accepta oportunitatea de a-mi incepe cariera mult dorita…

Oportunitatea care se presupune ca imi va deschide drumurile spre viitorul mult visat.

Nu este usor sa decizi in cateva ore ce directie si sens vei da vietii tale si sa iti asumi riscul unui esec sau succes. Sa lasi in urma ta oameni cu care ai impartit zile bune dar si zile rele, sau lasi in viata ta oameni noi, necunoscuti care vor lasa o aprenta asupra vietii tale, asupra dezvoltarii tale ca si om.

Cat de usor acceptati oportunitatile care va intersecteaza drumul vietii? Cat de usor spuneti ”da, vreau!” unei schimbarii?

Photo:123rf.com

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s