Standard de frumusete

Uite un subiect ce nu mi-l pot scoate din minte de ceva vreme –  obiceiuri si semne ale frumusetii.

Fiecare obicei are o istorie mica in spatele lui si este interesant cum astazi nu ne punem problema ”de ce trebuie sa fie asa  si nu altfel”. Am preluat anumite obiceiuri ca fiind absolut normale si le tratam ca parte din noi.

In ceea ce le priveste pe femei lista este destul de cuprinzatoare – epilat, machiaj, tratamente de tot felul, cosmetice care mai de care etc. Aceasta lista isi face trasferul si care zona barbatilor care incep din ce in ce mai mult sa preia din acele obiceiuri care pana nu de mult intrau doar in sfera activitatilor femeilor.

Pe langa activitatile care aduc un plus de stralucire la frumusetea naturala a fiecarei femei exista idealuri de frumusete. Fiecare regiune de pe mapamond are un ideal al frumusetii care de multe ori cauzeaza probleme de sanatate in incercarea de a fi atins.

Chirurgia plastica este o noua etapa care ajunge sa fie bifata de multe femei. Dietele sunt si ele bifate de cele mai multe ori dar nu tot timpul creaza efectul dorit.

In fiecare fi apar ”specialisti” in beauty si health care cauzeaza mult rau tinerelor care vor sa arate precum personalitatile din revista.

Evoluam in fiecare zi pe toate planurile dar nu tot timpul facem cele mai bune alegeri pentru noi iar presiunea sociala are un impact mare in viata noastra.

Mi se pare fascinant cum frumusetea are propria ei istorie si ii poti urmari evolutia in fiecare coltisor de lume.

Va las mai jos cateva filmulete despre frumusete si evolutia ei.

Photo

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s