Evadarea din rutina

Ne trezim, ne imbracam frumos si plecam la job…ne intoarcem acasa dupa 8 sau9 ore in cel mai bun caz. Facem treburi casnice, ne petrecem timpul cu cei dragi dupa care ne punem la somn. Toate astea ca a doua zi sa o luam de la capat.

Zi dupa zi dupa zi facem aceleasi lucruri si uneori simti ca lucrurile te coplesesc si iti imaginezi cum ar fi sa iti iei un bagaj mic si sa schimbi peisajul macar pentru 2 zile. Un city break care sa ne faca rutina suportabila din nou si sa ne incarce bateriile pentru o perioada.

Pentru ca ne afla intr-o perioada in care totul este o miscare continua, pe repede inainte, companiile aeriene s-au gandit la sufletele si portofele noastre si ne-au oferit oportunitatea de a avea un city break low cost.

Da, o destinatie de weekend prelungit in frumoasa Italie sau pe insulele Grecesti folosind un zbor economic si o vacanta ieftina. Suna bine, nu?

Ei bine si pentru mine suna bine asa ca dupa un search rapid pe Google dupa destinatii zboruri ieftine am ajuns pe site-ul celor de Ryanair si  avut o mare supriza cand am vazut preturile bitelelor de zbor pe ruta Bucuresti- Italia. Va las si un print screen ca sa nu spuneti ca fabulez…

screenshot_2016-10-10-21-43-57

Pana una alta eu ma duc sa imi fac bagajele…

Disclaimer! Acest articol participa la competitia Super Blog 2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s