Povestea unor pantofi

Se zareste o raza de lumina iar lumea pantofilor este zguduita de zgomote si agitatie.

Ma dezmeticesc usor si cu ochii intredeschisi incerc sa imi dau seama de ce se petrece in jurul meu. Ca intr-un val de ceata o vad pe a mea frumoasa domnisoara cum se indreapta voios spre mine iar emotii imi cuprind fiecare cusatura. Este timpul pentru o noua aventura!

Noi suntem pantofii sport de la Nike si pornim intr-o aventura noua in fiecare zi alaturi de o domnisoara draguta. Am observat ca ii place sa umble mult pe jos si ne duce in locuri frumoase de fiecare data. Provenim dintr-o familie mare iar verisorii nostri sunt tenesii si alte tipuri de pantofi sport de dama. 

Stim si de ce ne poarta cu placere la fiecare plimbare dar sa nu mai spuneti la nimeni. Suntem usori, comozi si avem grija sa ii rasfatam picioarele in timpul mersului astfel incat sa nu oboseasca si nici sa se raneasca.

In casuta noastra se afla multi cunoscuti din lumea incaltamintei sport si ne place sa povestim aventurile prin care trecem fiecare zilnic. De exemplu pantofii sport ne povestesc cu a fost la suc cu prietena domnisoarei noastre si de relaxata s-a simtit dar si cat de bine se asorteaza cu pantofii sport de barbati cu care au intalnire zilnic. Noi inca nu am ajuns sa ii cunoastem pentru ca ne plimbam doar cu domnisoara.

In plimbarile noastre mergem insotiti de pantalonii sport si alte haine sport pe care nu reusim sa le recunoastem pentru ca distanta este prea mare si stam rau cu vederea.

Suntem o pereche de adidasi Nike comozi numai buni pentru miscarea zilnica pentru mentinerea siluetei. Asigura suportul necesar piciorului pentru a respira si misca corect in timpul efortului si suntem experti in activitati sportive.

Ca un mic secret intre noi, suntem pantofii preferati ai domnisoarei si nici nu ne miram deoarece le avem pe toate, design modern si ergonomic dar suntem si practici si comozi.Da, si modesti 🙂

Ne sunt tare dragi si fratii multicolori. Ei fac parte din categoria lifestyle si ii asorteaza cu tot felu de tinute moderne si casual.

capture

Oricum familia nostra se mareste pe zi ce trece dar nu ne suparam pentru ca stim ca fiecare dintre noi are partea lui de aventura alaturi de purtatoarea noastra.

Este interesant sa fi un pantof sport si sa fi adoptat de o persoana grijulie si activa.

V-am lasat ca iar incepe aventura de seara.

 

*Disclaimer! Acest articol participa la concursul Super Blog 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s