Acea perioada magica a anului

A inceput acea perioada magica a anului cand lumea alearga disperata dupa ofertele de Craciun si Revelion…

Agentiile incep sa sara cu oferte care mai de care all inclusive si cu extra all inclusive dar…eu raman cu o nelamurire. Cand a devenit lumea atat de inebunita dupa calatoriile din preajma Craciunului? Nu era vorba de traditie si familie?

Eternele intrebari: Ce faci de Craciun? Ce planuri ai de Revelion? si clasica reactie: Nu ti-ai facut planuri??? Cum stai acasa? De parca statul acasa cu o carte buna in mana, un ceai aromat si persoanele dragi in jur ar fi un lucru absolut oribil si de neacceptat.

Da, nu ma incanta idea de a colinda strazile unui oras nou pentru mine in timp ce imi aud dintii cu clantane si oasele cum tremura din toate incheieturile. Imi place sa vizitez locuri noi dar atunci cand vremea este prietenoasa.

Magica perioada a anului cand magazinele o iau razna cu reduceri super extra mega de ai impresia ca te si platesc numa ca sa iei ceva din magazin. Agitatie, cozi infernale la casele de marcat, reclame peste tot si cantecele americane cu aroma de sarbatoare.

Da, stiu ati vrea sa ma trimite-ti in pestera si sa nu mai ies pana nu inteleg ca asa trebuie sa fie lucrurile intr-o lume normala.

Refuz sa cred ca lumea este atat de superficiala si mi-ar placea sa vad parinti care isi invata copiii sa faca cadouri handmade celor dragi. Mi-ar placea sa vad reclame la ateliere de lucru manual pentru copiii si adulti si participanti cat mai multi.

As fi curioasa cati oameni mai sunt dispusi sa investeasca timp intr-un cadou…

Eu am sa incerc sa imi pregatesc sistemul nervos pentru agitatia din aceasta perioada magica iar voua va urez inspiratie la alegerea cadourilor.

Photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s