Dreptul la cuvant

Din nou am ajuns sa avem dreptul la cuvant… Noi, poporul roman avem dreptul sa ne facem auziti duminica la sectiile de votare.

Stiu ce o sa imi spuneti “de ce sa imi mai bat capul pentru ca toti sunt la fel”. Da, stiu dar anul acesta ai ocazia sa participi la viitorul tarii pentru urmatorii ani. Anul acesta ai dreptul sa iti spui parerea. Poate lucrurile nu vor iesi asa cum iti doresti dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai acasa si sa nu mergi la vot. Este dreptul tau!

Este dreptul tau sa mergi la urna de vot si sa decizi cui vrei sa dai votul tau. Este dreptul tau sa dai votul tau persoanei/partidului care crezi tu ca iti va reprezenta cel mai bine interesele. Este dreptul tau sa iti anulezi votul daca asta simti. Este simplu sa faci asta 2 stampile pe buletinul de vot si ai rezolvat problema.

Este dreptul tau sa votezi iar daca alegi sa nu te folosesti de el… Ei, bine atunci nu te plange si accepta faptul ca ai o parte din vina pentru ceea ce se va intampla in urmatorii ani cu tara asta. De ce? Pentru ca nu ai facut nimic, absolut nimic.

De cele mai multe ori un vot face diferenta dragilor!

Mergeti la vot si spuneti-va parerea.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s