Vine, vine primavara cu o garderoba noua

Primavara nu este doar momentul acela magic in care toata natura revine la viata si totul devine verde si melodios. Pentru mine primavara inseamna ocazia de a reinnoi garderoba.

Singura problema cu aceasta actiune de reinnoire a garderobei sunt shoppingul si alergatul prin magazine, lucru care imi displace enorm, si preturile mult prea mari din mall. Asa ca am gasit o alternativa pe placul meu, shopping online.

Shoppingul online ma scapa de aglomeratia si agitatia din mall dar mai ales de lumina accea obositoare de la neoane. Tot ce am nevoie pentru a shoppingui online este laptopul meu, o cana de ceai aromat langa mine si site-urile mele preferate.

De curand am adaugat pe lista magazinelor mele preferate unul nou, Evernisaj. Este un magazin second hand cu haine de firma cu preturi acceptabile. Stiu la ce va ganditi,„Haine second!? Nu, multumesc!”. Dati-mi voie sa va spun ca va inselati.

Magazinele de haine second hand au primit un renume destul de prost din cauza magazinelor de duzina care nu aduc haine second hand ci carpe in stare proasta la 1 leu bucata.

Si eu gandeam la fel, nu voiam sa aud de magazinele cu haine second hand pana am descoperit ca exista magazine care selecteaza cu grija si atentie marfa si comercialieaza doar acele articole care nu au urme de uzura vizibile sau au chiar eticheta originala pe ele.

Magazinul descoperit de mine si de care va spuneam mai sus si-a propus sa protejeze mediul prin reciclarea hainelor, adica sa puna in valoare tot ce ai tu in dulap si nu mai folosesti dar ar putea folosi alta persoana.

Am ajuns sa apreciez astfel de magazine cand am vazut ca pot sa am articolul vestimentar mult dorit la jumatate de pret sau poate chiar mai putin. Am colege pe care le intrebam mereu de unde isi cumpara hainele si de cele mai multe ori imi spuneau ca au descoperit un magazin mic in cartier care aduce haine second si sunt aproape noi sau chiar noi de cele mai multe ori.

Partea frumoasa la magazinele de haine second hand este ca iti permit sa faci loc in dulap pentru articole noi si sa dai ocazia altor oameni sa se bucure de hainele pe care tu nu le mai folosesti, toate astea in timp ce protejezi mediul inconjurator.

Deoarece am pastrat ce este mai frumos la final am sa va spun cum va puteti reimprospata garderoba cu bani putini de tot. Faceti curat in dulap si aduceti hainele pe care nu le mai folositi la valorificat prin consignatii sau grupuri de vanzari iar pana faceti loc in dulap urmatiti produsele favorite online pentru reduceri masive. Va puteti folosi de magazinele online ale brandurilor preferate sau de magazinele online de haine la mana a doua. Sunt magazine care folosesc scheme prograsive de reduceri pentru a nu sta cu stocuri de marfa in depozit asa ca daca sunteti norocosi puteti sa va cumparati articolele vestimentare dorite cu discounturi si de 70%.

Suna bine, nu? Totul este sa incerci si sa prinzi curaj sa te mobilizezi si sa rezisti asteniei de primavara.

Totusi sunt curioasa voi ce trucuri de reinnoire a garderobei cu bani putini aveti. Imi puteti spune secretul vostru intr-un comentariu 🙂

*Disclaimer! Acest articol participa la concursul Super Blog 2018

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s