Cand esti bun esti luat de prost

Aparent am un magnet pentru dezamagiri si oameni parsivi si fara demnitate.

De ce? Simplu….

Azi am avut o supriza nu tocmai placuta…am fost mintita pe fata si facuta proasta indirect de catre o asa zisa fiinta cu principii.

Pentru ca a primi diurna este dreptul oricarui angajat cand pleaca in delegatie, am indraznit astazi sa intreb la contabilitate ce se mai aude de banii mei, o suma nu tocmai mica daca este sa ne raportam la salarii din Romania si aflu cu stupoare ca banii mei au ajuns in mainile altcuiva, teoretic superior ca si functie in practica inferior din cauza caracterului si a lipsei de respect pentru cei din jur. Bun….

Ajung in biroul persoanei respective ca sa intreb ce se aude de banii mei dar nu apuc sa deschid bine gura pentru ca mi se inchide cu o replica pe masura:` ce diurna?`…bun…explic care este nelamurirea mea si mi se raspunde in felul urmator: `ti-am dat banii!`…ok poate eu sufar de amnezie, cine stie…o sa merg la un control sa verific…

Persoana asta atat de draguta considera ca mi-a dat banii pentru ca am impartit un surplus care nu se putea intoarce in contabilitate si pe care l-as putea considera diurna mea daca ar corespunde cu suma pe care mi se cuvine….

It urez sa se bucure de banii aia atat de mult cat m-am `bucurat` eu cand am aflat ca diurna mea s-a dus in buzunarul tau si nu in al meu cum ar fi normal….

Tare as vrea sa pot sa am puterea de a face ceva dar din pacate nu am niciun act care sa evidentieze faptul ca trebuia sa primesc diurna si cat si in al doilea rand cand te certi cu protejatu sefului te cam certi singur pentru ca dreptate tot nu se face….

Romania, tara mea iubita si fabrica de oameni fara caracter

4 thoughts on “Cand esti bun esti luat de prost

  1. Credeam ca esti un el, nu o ea. Cu atat mai bine.Faci parte din Universul meu predilect. Dar , avand in vedere scopul blogului, nu crezi ca ar trebui sa fii mai exigenta cu abordarea ideilor? Spre pilda, nu prea am inteles cum est cu diurna, de fapt, un drept legal.
    Te superi, daca te rog sa scrii tema principala, cu subiect si predicat, si abia apoi, sa faci consideratii personale, ceva mai inteligibile?
    Daca interventia mea te deranjeaza, te rog, sterge-o dar opreste-ti un copy-paste, ca un memento pentru exigenta cuvenita la scris. Sine ira et studio.
    Onu

    Like

      1. Bravo, că nu te-ai bosumflat ca o fetiţă mofturoasă, plină de importanţa ei! Începi să-mi devii simpatică!
        Şi lasă nervii la treabă, dăunează la relaţii. Nu crezi? 🙂
        Onu

        Like

  2. Critica constructiva este bine primita 🙂
    Cam dauneaza si la sanatate dar ce sa facem cand rabdarea atinge limite si nesimtirea unora te calca si pe ultimu nerv ramas

    Like

Leave a comment